מתכון עבור לחמניות המבורגר תוצרת בית

אתה לא יכול שלא  להשתבש עם המתכון המדהים הזה של לחמניות המבורגר תוצרת בית. למעשה, ברגע שתכינו אותם, לא תרצו לקנות אותם שוב מהחנות, הם כל כך טובים! הם רכים, חמאתיים, מחזיקים מעמד ממש טוב בהרכבה, ואוו כל כך טעימים. אני חייב לשמור על עצמי שלא לאכול אותם רגילים.

אני אוהב המבורגרים. אין כמו המבורגר ועסיסי גדול , צ'יפס וכוס של לימונדה תותים כדי להאיר את היום שלי. המבורגרים הם אחד הדברים האהובים עלי לאכול.

אחד הסודות להמבורגר מדהים הוא לחמנייה מדהימה. לחמניות ההמבורגר הביתיות האלה מושלמות לחלוטין. שילוב בין גליל בריוש קלאסי ללחם הלבן הביתי והטעים שלי . הם מאוד קלים להכנה, אם אני יכול לעשות את זה, אתה יכול לעשות את זה. בואו נתחיל לאפות!

זיתים מותר לאכול ביום

שלב 1: אוספים את החומרים

כדי להכין מאפס לחמניות המבורגר ביתיות מדהימות, אתה צריך חופן של מרכיבים יומיומיים:

  • מים – אני תמיד משתמש במים מסוננים, כי למי הברז שלי יש טעם נורא.
  • סוכר – כמות הסוכר הכוללת ולהפחית בחצי, אבל אני ממליץ להכין אותו כמו שהוא קודם.
  • שמרים – אני תמיד משתמש בשמרים יבשים פעילים, אבל גם שמרים בעלי עלייה מהירה ושמרים אינסטנט יעבדו.
  • קמח – קמח לחם עושה את זה הרבה יותר טוב, אבל קמח לכל מטרה/רגיל יעבוד. אין קמח תופח עבור אלה.
  • ביצה – הביצה מוסיפה מעט עושר לבצק, עוזרת להפוך את הלחמנייה לרכה יותר ועוזרת לה לתפוח מעט גבוה יותר. אם אתה טבעוני או שאין לך ביצים, אתה יכול להשאיר את זה בחוץ.
  • חמאה – אני אוהב להשתמש בחמאה בבצק, אבל אתה יכול להחליף את החמאה בשמן זית אם אתה רוצה. החמאה משמשת גם לביסה את החלק העליון של לחמניות ההמבורגר הביתיות האפויות.
  • מלח – המלח יוסיף איזון לטעמים וישפר את טעמם של שאר המרכיבים.
  • שומשום – אלה הם אופציונליים, אם כי יש שיטענו שהם לא אופציונליים.

שטיפת ביצה

  • ביצה – שטיפת הביצים מעניקה ללחמניות האפויות וצבע מדהים.
  • חלב – כל חלב יעבוד.

שלב 2: איך להכין לחמניות המבורגר תוצרת בית

מתחילים את לחמניות ההמבורגר בהכנת השמרים. קחו קערה בינונית והוסיפו אליה את המים. לאחר מכן לחמם אותו במיקרוגל למשך 30 עד 35 שניות עד שהמים יהיו בערך 105 עד 115F/40 עד 44 C. ניתן גם לחמם את המים בסיר על מבער כיריים.

מפזרים פנימה כ-1 כפית מהסוכר לתוך המים החמים. לאחר מכן מוסיפים פנימה את השמרים. לאחר מכן מוסיפים פנימה כ-1/4 כוס מהקמח ומערבבים הכל יחד עם מטרפה.

כעת הניחו לתערובת לנוח 10 עד 15 דקות עד שהיא מקבלת קצף יפה.

בקערה גדולה מוסיפים את הביצה וטורפים אותה. לאחר מכן מוסיפים פנימה את שאר הסוכר וטורפים את שני המרכיבים יחד למשך מספר שניות.

ממיסים את החמאה רק עד שבקושי נמסה ואינה חמה, ואז יוצקים אותה לקערה הגדולה עם תערובת הביצים והסוכר. בצע את זה על ידי שפיכת תערובת השמרים.

מקציפים הכל ממש טוב.

שלב 3: סיימו להכין את בצק לחמניות ההמבורגר תוצרת בית

יוצקים פנימה כ-1 כוס מהקמח ומקציפים אותו פנימה. לאחר מכן, אפשר להניח את המקצף, ולעבור לכף עץ, אפשר גם להשתמש במיקסר סטנד עם וו בצק אם תרצו.

כעת מוסיפים פנימה כוס נוספת מהקמח וכן את המלח. מערבבים אותו לתוך הבצק. לאחר האיחוד הבצק יהיה דביק ודביק.

יוצקים את הבצק על משטח מקומח ולאחר מכן ללוש את הבצק במשך 8 עד 10 דקות. מוסיפים עוד קמח מעט בכל פעם תוך כדי לישה לפי הצורך. שימו לב לא להוסיף יותר מדי קמח. רק עד שהבצק מעט דביק. עדיף בצק מעט דביק ואז בצק עם יותר מדי קמח בתוכו.

אני עדיין מאוד נהנה מלישה ידנית של בצק לחם ובצקים אחרים על בסיס שמרים. מי צריך מיקסר סטנד נכון? חח, בשלב מסוים אולי אשתמש במיקסר סטנד, אבל סביר להניח שלא בקרוב.

לאחר שסיימתם ללוש את בצק לחמניות ההמבורגר תוצרת בית, עצבו אותו לכדור יפה. לאחר מכן מניחים אותו בקערה גדולה שרוססה בתרסיס בישול כלשהו, ​​או שים מעט שמן זית בתחתית. לאחר מכן, מעבירים את כדור הבצק מסביב לתוך הקערה המצפה אותו קלות בשמן.

הציפוי הדק של השמן יגן על הבצק וימנע ממנו להתייבש וכן ימנע ממנו להידבק לדפנות הקערה ולכיסוי הניילון או הבד הלח.

מכסים את הבצק בניילון נצמד או במטלית לחה ומניחים אותו באזור חם בבית לתפיחה של שעה עד שעתיים, עד שהוא מכפיל את נפחו לפחות.

שלב 4: חותכים ומעצבים את הבצק ללחמניות המבורגר

לאחר שהבצק תפח, שפכו אותו על משטח מקומח. מחלקים את הבצק ל-8 עד 10 חלקים שווים. ליתר דיוק, משקללים תחילה את כדור הבצק המלא. לאחר מכן חלקו את המספר הזה ב-8 עד 10 ואז תדעו כמה כל חתיכה צריכה לשקול.

8 חתיכות יביאו לחמניות המבורגר גדולות ויפות. 10 חתיכות יתנו לך לחמניות בגודל בינוני. אם אתה רוצה להכין לחמניות קטנות בסגנון סליידר, אתה יכול לחלק את זה ל-14 עד 16 חלקים.

לוקחים חתיכת בצק ומקפלים את הקצוות שלו לאמצע הבצק, ואז צובטים אותם בתחתית, מה שייצור ממנו כדור עם חלק עליון. כוסו את הידיים סביבו והפכו אותו שיעצב אותו עוד יותר לכדור. טפחו אותו קלות לצורת דיסקית שמנה. אתה יכול גם להחזיק אותו בידיים וללחוץ עליו בעדינות כדי להפוך אותו לדיסק.

שלב 5: העלייה השנייה

לאחר עיצוב חתיכות הבצק לדיסקות שטוחות, מניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, או מחצלת סיליקון. אתה יכול גם פשוט לרסס קלות את המחבת עם ספריי בישול. אם אתה אוהב אתה יכול להשתמש במחבת לחמניות המבורגר . הקפד להפריד ביניהם בסנטימטר.

התפללו קלות את חלקן העליון של הלחמניות בעזרת ספריי בישול או מבסוטים אותן קלות בשמן זית או מפזרים עליהן קלות קמח. לאחר מכן מכסים אותם בצורה רופפת בניילון נצמד. אתם לא רוצים שהבצק יידבק לניילון, אז אל תדלגו על השלב הזה.

מניחים ללחמניות ההמבורגר הביתיות לתפוח שעה. לאחר שהם עלו מסירים בעדינות את הניילון מלמעלה.

מחממים את התנור ל-375 F/190 C. ודא שהמתלה במצב האמצעי.

שלב 6: איך לאפות לחמניות המבורגר

מכינים שטיפת ביצה עם הביצה והחלב. פשוט מניחים את שני המרכיבים האלה בקערה וטורפים אותם יחד. לאחר מכן מבסוטים את החלק העליון של לחמניות ההמבורגר הלא אפויות בשטיפת הביצים. מפזרים שומשום מלמעלה אם רוצים.

מניחים את תבנית הלחמניות בתנור, במיקום האמצעי, ואופים אותן במשך 15 עד 20 דקות עד שהחלק העליון מקבל חום זהוב יפה.

ברגע שהם יוצאים מהתנור, מבסוטים את החלק העליון שלהם בחמאה מומסת. ולתת להם להתקרר. בזמן שהם מתקררים אפשר לבשל את קציצות ההמבורגר ולהכין את שאר התיקונים.

שלב 7: מרכיבים את ההמבורגר עם לחמניות ההמבורגר הביתיות

עכשיו הגיע הזמן להרכיב את ההמבורגר הביתי הטעים הזה. חותכים לחמנייה לשניים ואז מוסיפים את החסה, קציצת ההמבורגר, הגבינה, הבייקון וכו'. עכשיו אתם מוכנים לאכול את ההמבורגר הטעים הזה עם לחמניות ההמבורגר הביתיות המדהימות האלה. תהנה!

גרפי

כמה זמן מחזיקות לחמניות המבורגר מאפס?

אם תניח את לחמניות ההמבורגר הביתיות בכלי אטום הן יחזיקו מעמד 5 עד 6 ימים בטמפרטורת החדר, או כמה ימים יותר מזה במקרר. הם גם קופאים היטב לאחסון לטווח ארוך יותר.

ציוד

  • תבנית סדינים או תבנית המבורגר
  • נייר פרגמנט או מחצלת סיליקון
  • עטיפת פלסטיק
  • מגבת לחה
  • ספריי בישול
  • חותך בצק
  • מקציף
  • כף עץ
  • מזלג

רכיבים

  • כוס מים 250 מ"ל
  • 1/4 כוס סוכר לבן 50 גרם אפשר לחצות אותו בחצי אם רוצים אותם קצת פחות מתוקים
  • 2 1/2 כפית. שמרים יבשים פעילים בעלייה מהירה או שמרים מיידיים (7 גרם)
  • כוסות קמח לחם או קמח לכל מטרה/רגיל (360 גרם)
  • ביצה גדולה
  • כפות חמאה או שמן 28 גרם
  • כפית. של מלח 5 גרם
  • שומשום לחלק העליון
  • כף חמאה מומסת לביסה

שטיפת ביצה

  • ביצה גדולה
  • כף חלב 15 מ"ל

הוראות

  • התחל בחימום המים עד שהם 105 עד 115 F/40 עד 44 C. מפזרים בערך כפית אחת. של הסוכר. לאחר מכן מוסיפים את השמרים. לאחר מכן, מוסיפים כ-1/4 כוס מהקמח ולאחר מכן מערבבים הכל יחד עם מטרפה. תן לשבת במשך 10 עד 15 דקות עד שהוא מקבל יפה וקצף מלמעלה.
  • לוקחים קערה גדולה ומוסיפים את הביצה ושארית הסוכר וטורפים יחד. ממיסים את החמאה רק עד שבקושי נמסה ולא חמה. מוסיפים את החמאה המומסת לקערה הגדולה. יוצקים פנימה את תערובת השמרים וטורפים הכל יחד.
  • טורפים פנימה 1 כוס הקמח. לאחר מכן עוברים לכף עץ. מוסיפים עוד כוס קמח יחד עם המלח. מערבבים הכל יחד עד שנוצר בצק דביק דביק. או שאתה יכול להשתמש במיקסר סטנד עם וו בצק.
  • ללוש את הבצק במשך 8 עד 10 דקות להוסיף עוד קמח 1 כף בכל פעם. סביר להניח שלא תשתמשו בכל 3 כוסות הקמח. עדיף אם בסוף הבצק יהיה מעט דביק.

    יוצרים מהבצק כדור ומניחים אותו בקערה גדולה עם מעט שמן. הזיזו את כדור הבצק כך שהוא יצופה קלות בשמן. מכסים במטלית לחה או בניילון נצמד ומניחים להתפחה של שעה עד שעתיים עד להכפלת נפחו לפחות.

  • לאחר שהבצק תפח, חוררים אותו ומניחים אותו על משטח מקומח. עצבו אותו למלבן גדול בעובי של כ-1/2 אינץ'. מחלקים אותו ל-8 עד 10 חלקים שווים. השתמש בסכין, בגלגלת פיצה או בחותכן בצק.

    לוקחים כל חתיכת בצק ומשכו כל פינה לכיוון מרכז הבצק, יוצרים כדור. לאחר מכן לחץ בעדינות על הכדור כלפי מטה ועצב אותו באצבעותיך ובכף היד עד לקבלת דיסק שומן בקוטר של 3 עד 4 אינץ'.

  • הכן תבנית עם ספריי בישול, מחצלת סיליקון או נייר פרגמנט. מניחים כל דיסקית בצק על התבנית במרחק של כ-1 סנטימטר זה מזה. מרססים את חלקו העליון של הבצק בתרסיס בישול או מבסוטים קלות בשמן. זה ימנע מהבצק להידבק לכיסוי.

    מכסים בניילון נצמד בצורה רופפת ומניחים לבצק לתפוח עוד שעה.

  • מחממים את התנור ל-375 F/190 C.

    לאחר ההתפחה, מסירים בעדינות את הניילון. טורפים יחד ביצה והחלב בקערה קטנה ויוצרים את שטיפת הביצים. מבססים את החלק העליון של הלחמניות ואז מפזרים את השומשום.

    אופים את לחמניות ההמבורגר במשך 15 עד 20 דקות עד להזהבה יפה מלמעלה. מוציאים אותם מהתנור ומבסים את החלק העליון בחמאה. תנו להם להתקרר.

  • בזמן שהלחמניות מתקררות, מבשלים את הקציצות, הבייקון ומכינים כל קיבוע אחר. לאחר מכן חתכו את הלחמנייה לשניים והרכיבו את ההמבורגר שלכם. תהנה!

הערות

הערה: מתכון זה מכין 8 לחמניות גדולות או 10 לחמניות בינוניות. אתה יכול גם להוציא ממנו 14 עד 16 לחמניות סליידר.

הלחמניות יחזיקו 5 עד 6 ימים בטמפרטורת החדר בכלי אטום, או כמה ימים יותר מזה במקרר. אתה יכול להקפיא אותם לכמה חודשים.

מאמרים קשורים

One Comment

  1. פשוט נהדר! זה מתכון מצוין המאפשר להכין בקלות ובמהירות חם, לחמניות מגרונות מעולות.

כתיבת תגובה

Back to top button