מתכון עבור בצק פיצה ביתי ב-8 שלבים

כולם אוהבים פיצה טובה, טוב לפחות כמעט כולם.בפוסט המתכון הזה, אני אראה לכם איך להכין בצק פיצה ביתי מדהים .

הבצק הזה מדהים, הוא טעים בדיוק כמו מה שתקבלו במסעדות! חבר שלי מכין פיצה כבר יותר מ-25 שנה והוא הראה לי את המתכון הביתי הזה. זה המתכון החדש שלי לבצק פיצה.

בצק פיצה ביתי לא חייב להיות קשה, הצטרפו אליי כשאני מראה לכם איך להכין בצק פיצה מדהים! בואו נתחיל לאפות!

שלב 1: אספו את המרכיבים והכלים של בצק הפיצה

למתכון הבצק הזה, אנחנו צריכים חופן מרכיבים ומרכיב אחד מיוחד שבאמת גורם לבצק הפיצה הזה לזרוח. אתה תצטרך:

בצק/קרום

  • קמח לכל מטרה או קמח רגיל – אפשר להשתמש גם בקמח לחם אם רוצים.
  • קמח סולת – קמח  סולת הוא אותו מרכיב מיוחד שעוזר להפוך את הבצק לעיס ונותן לו מרקם נהדר. בשימוש נפוץ בהכנת פסטה, בדרך כלל, ניתן למצוא אותה באותו מעבר כמו הקמחים האחרים שלך. אתה יכול להשאיר את קמח הסולת, אם אתה רק מחליף אותו בכוס נוספת של קמח לכל מטרה או קמח לחם, זה פשוט לא יהיה ממש כמו שלי, אבל זה עדיין יהיה טוב.
  • מים – השתמש תמיד במים בעלי טעם טוב. אם למי הברז שלכם יש טעם נורא כמו כאן בפיניקס, השתמשו במים מסוננים טובים. אני תמיד משתמש במי השתייה המסוננים שלי בבצקים שלי.
  • מלח – השתמשו במלח שולחן דק טוב, אל תשתמשו במלח גס.
  • שמן זית – אני בדרך כלל משתמש בשמן זית כתית מעולה באיכות טובה בבצק הפיצה הביתי שלי.
  • שמרים יבשים פעילים – ניתן להשתמש גם בתפיחה מהירה או בשמרים מיידיים.
  • סוכר – רק מעט סוכר לבן.
  • קמח תירס – או השתמשו בקמח סולת על התבנית לפני ששמים עליה את הבצק.
  • זיתים שחורים בריאות
  • תוספות אהובות – לאחר מכן השתמשו בתוספות הפיצה האהובות עליכם לאחר הנחת רוטב פיצה טוב .

כלים

עבור הכלים תצטרך את הדברים הבאים:

  • מחבת פיצה – זו מחבת הפיצה האהובה עליי. אני אוהב את החורים בתחתית שעוזרים לבשל את תחתית הקרום.
  • כף עץ
  • בד לח
  • עטיפת פלסטיק
  • חומר התייח לבצק – אני משתמש במכשיר הבצק שלי כל הזמן זה עושה פלאים עם בצק. זהו כלי אופציונלי בלבד.

שלב 2: איך מכינים בצק פיצה ביתי

כדי להתחיל, בואו נוכיח את השמרים. כדי לעשות זאת, חממו את המים במיקרוגל לכ-105 עד 115 מעלות פרנהייט (40 עד 44 מעלות צלזיוס). לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והשמרים.

לאחר מכן, השתמשו במטרפה וערבבו אותה מעט. כעת פשוט הניחו אותו בצד למשך כ-5 עד 10 דקות עד שהוא מקבל קצף יפה. השמרים פעילים ומוכנים ליציאה! לאחר שהשמרים מוכנים מוסיפים פנימה את השמן וטורפים אותו פנימה.

שלב 3: שלבו את החומרים היבשים

עכשיו בואו נשלב את החומרים היבשים שלנו, על ידי הוספת קמח הסולת והמלח לקמח לכל מטרה. קמח הסולת יעזור להפוך את הבצק לעיס יותר.

למרות שאתה יכול להחליף את הסולת בקמח לכל מטרה אם תרצה, זה פשוט לא יהיה בדיוק אותו הדבר. אבל זה עדיין יהיה טוב.

שלב 4: שלבו את תערובת השמרים עם החומרים היבשים

עכשיו אנחנו פשוט מערבבים פנימה את החומרים היבשים שלנו לאט עם תערובת השמרים, אולי בערך רביעית ממנה בכל פעם. אתה יכול להתחיל עם המטרפה שלך, ואז לעבור לכף עץ.

לאחר זמן מה יהיה קשה להשתמש אפילו בכף העץ, והבצק ייווצר.

שלב 5: ללוש את הבצק

לאחר יצירת הבצק, העבר מכף העץ לידיים או שאתה יכול להשתמש במיקסר . אני עדיין לשה ביד את כל הבצקים שלי. התחל בקערה, ואז שפך את הבצק על פני השטח שלך.

כעת המשך להוסיף את הקמח שלך תוך כדי הלישה. דחפו את הבצק כלפי מטה והחוצה, מותחו אותו מעט, ואז סובבו אותו רבע סיבוב, קפלו אותו אליכם ודחפו כלפי מטה עם כף היד, המשיכו לעשות זאת כ-8 דקות. סביר להניח שתגמור עם קמח שנשאר. מוסיפים קמח לפי הצורך כדי שלא יידבק.

שלב 6: תנו לבצק הפיצה לתפוח מאפס

לאחר מכן, נותנים לבצק לתפוח. שים מעט שמן זית בקערה גדולה, בערך חצי כף או כשתי כפיות, ולאחר מכן השתמש באצבעותינו כדי לוודא לעטוף את פנים הקערה.

כעת מוסיפים את הבצק ומצפים את הבצק בשמן שבקערה. לאחר מכן מניחים מעט ניילון ולאחר מכן מטלית לחה מעל.

מניחים את הקערה באזור חמים או במכונת הבצק ומניחים לתפיחה של שעה עד שעה וחצי.

שלב 7: מרדדים את בצק הפיצה

עכשיו אנחנו מחממים את התנור ל-500 מעלות F. הבצק תפח אז אנחנו מוציאים אותו וחותכים אותו לחלקים שווים. מתכון זה מכין 3 פיצות מבצק דק בגודל בינוני או שתי פיצות גדולות מבצק עבה.

אפשר להפוך את הבצק באוויר כמו המקצוענים, או להשתמש במערוך כדי להכניס את הבצק לצורת הפיצה.

שלב 8: הוסף בצק תוצרת בית לתבנית פיצה

לאחר מכן, הוסף קצת קמח תירס או סולת  למחבת הפיצה שלך . זה ימנע מהפיצה להידבק. למרות שזה לא לגמרי הכרחי. המחבת שבה אני משתמש היא מחבת פיצה נון-סטיק.

קמח התירס אכן עוזר לו להשיג את התחתית הקלאסית של הקרום שאתה מקבל במסעדות. מותחים את בצק הפיצה לפי הצורך כדי למלא את התבנית, ואז צובטים מעט את הקצוות כלפי מעלה.

שלב 9: הוסף תוספות פיצה ואופים!

עכשיו אתה רק צריך להוסיף את התוספות האהובות עליך לבצק הפיצה הביתי שלך. אני אוהב להתחיל עם קצת שמן זית מטפטף למעלה. לאחר מכן הוסף כיסוי קל של רוטב פיצה .

לאחר מכן, הגבינה, אני משתמש בתערובת פיצה של מוצרלה, פרובולון וג'ק. עכשיו הפפרוני! לאחר מכן אופים אותו בתנור שחומם מראש (500 מעלות פרנהייט) במשך 7 עד 12 דקות, עד שהקרום מקבל צבע חום זהוב בהיר והגבינה נמסה כולה. תהנה!

כמה זמן מחזיק בצק פיצה ביתי?

בצק פיצה תוצרת בית בדרך כלל יחזיק עד שבועיים במקרר אם מאוחסנים בכלי אטום, או בשקית זיפלוק, או מכוסה בניילון. אפשר גם להקפיא בצק עטוף עד חודש.

איך להפשיר או להפשיר בצק פיצה?

ישנן מספר דרכים להפשרת בצק פיצה. מוציאים את בצק הפיצה הביתי הקפוא משקית ההקפאה ומרססים בתרסיס שמן זית, ואז עוטפים בניילון נצמד, שמים בקערה ומשאירים אותו על השיש בטמפרטורת החדר עד להפשרה.

או לשים את בצק הפיצה הקפוא במקרר ולתת לו להפשיר לילה.

כדי להפשיר אותו אפילו מהר יותר, קח את הבצק, השאר אותו בשקית ההקפאה והניח אותו בקערה עם מי ברז חמימים בטמפ' החדר עד להפשרה.

אני לא ממליץ להפשיר אותו במיקרוגל, למרות שזו אופציה.

אתה יכול גם להגדיר את התנור להגדרה הנמוכה ביותר, בדרך כלל סביב 100F. מניחים בצק בתבנית מרוססת, ומכסים אותו בניילון נצמד, אל דאגה, הטמפ' לא חמה מספיק כדי להמיס את הניילון. השאר אותו שם כשעה.

ציוד

  • מחבת פיצה
  • מקציף
  • כף עץ
  • בד לח
  • עטיפת פלסטיק
  • חומר הגנת בצק (לא חובה)

פייסבוק עסקי

רכיבים

  • כוסות קמח לכל מטרה יכולות להשתמש בקמח לחם (512 גרם)
  • כוס קמח סולת נמצא בדרך כלל באותו מעבר כמו קמח לכל מטרה או באינטרנט (167 גרם)
  • כוסות מים (500 מ"ל)
  • כפיות מלח (8 גרם)
  • כפות שמן זית (30 מ"ל)
  • 2 1/2 כפית שמרים יבשים פעילים או חבילת שמרים אינסטנט (9 גרם)
  • 1 1/2 כפית סוכר (6 גרם)
  • קמח תירס כמה קורטים לתבנית פיצה

תוספות לפיצה

  • חנות רוטב הפיצה האהובה עליך קנית או תוצרת בית
  • גבינת מוצרלה או פיצה תערובת מוצרלה, פרובולון וג'ק
  • פפרוני ותוספות אהובות

הוראות

  • כדי להתחיל, בואו נוכיח את השמרים. כדי לעשות זאת, חממו את המים במיקרוגל לכ-105 עד 115 מעלות פרנהייט (40 עד 44 מעלות צלזיוס). לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והשמרים. לאחר מכן השתמשו במטרפה וערבבו אותה מעט. כעת פשוט הניחו אותו בצד למשך כ-5 עד 10 דקות עד שהוא מקבל קצף יפה. השמרים פעילים ומוכנים ליציאה!
  • עכשיו אנחנו פשוט מוסיפים את השמן שלך לקערה עם השמרים ומערבבים אותו עם מטרפה.
  • לאחר מכן שלבו את החומרים היבשים שלנו, על ידי הוספת קמח הסולת והמלח לקמח לכל מטרה. קמח הסולת יעזור להפוך את הבצק לעיס יותר. למרות שאתה יכול להחליף את הסולת בקמח לכל מטרה אם תרצה, זה פשוט לא יהיה בדיוק אותו הדבר. אבל זה עדיין יהיה טוב.
  • לאחר מכן פשוט מערבבים פנימה את החומרים היבשים לאט עם תערובת השמרים, אולי בערך רביעית בכל פעם. אתה יכול להתחיל עם המטרפה שלך, ואז לעבור להשתמש בכף עץ. לאחר זמן מה יהיה קשה להשתמש אפילו בכף העץ, והבצק ייווצר.
  • לאחר יצירת הבצק שופכים את הבצק על פני השטח ולשים את הבצק. כעת המשך להוסיף את הקמח שלך תוך כדי הלישה. דוחפים את הבצק כלפי מטה ואז החוצה מותחים את הבצק מעט, ואז סובבים אותו רבע סיבוב, קפלו אותו אליכם ודחפו למטה עם כף היד, המשיכו לעשות זאת כ-8 דקות. הוסיפו עוד קמח לפי הצורך, סביר להניח שתשארו קצת.
  • לאחר מכן נותנים לבצק לתפוח. שים מעט שמן זית בקערה גדולה, בערך חצי כף או כשתי כפיות, ואז בעזרת האצבעות הקפד לצפות את פנים הקערה. כעת מוסיפים את הבצק ומצפים את הבצק בשמן שבקערה. לאחר מכן מניחים מעט ניילון ולאחר מכן מטלית לחה מעל. מניחים את הקערה באזור חמים או במכשיר הדבקה ומניחים לתפיחה של שעה עד שעה וחצי.
  • כעת מחממים את התנור ל-500 מעלות צלזיוס. מוציאים את הבצק התפוח וחותכים אותו לחלקים שווים. מתכון זה מכין 3 פיצות מבצק דק בגודל בינוני או שתי פיצות גדולות מבצק עבה. אפשר להפוך את הבצק באוויר כמו המקצוענים, או להשתמש במערוך כדי להכניס את הבצק לצורת הפיצה.
  • הוסף קצת קמח תירס  למחבת הפיצה שלך . זה ימנע מהפיצה להידבק. למרות שזה לא לגמרי הכרחי. קמח התירס אכן עוזר לו להשיג את התחתית הקלאסית של הקרום שאתה מקבל במסעדות. מותחים את בצק הפיצה לפי הצורך כדי למלא את התבנית, ואז צובטים מעט את הקצוות כלפי מעלה.
  • בשלב הבא אתה רק צריך להוסיף את התוספות האהובות עליך. אני אוהב להתחיל עם קצת שמן זית מטפטף למעלה. לאחר מכן הוסף כיסוי קל של רוטב פיצה . אחר כך גבינה, אני משתמש בתערובת פיצה של מוצרלה, פרובולון וג'ק. עכשיו הפפרוני! לאחר מכן אופים אותו בתנור שחומם מראש (500 מעלות פרנהייט) במשך 7 עד 12 דקות, עד שהקרום מקבל צבע חום זהוב בהיר והגבינה נמסה כולה. תהנה!

כתיבת תגובה

Scroll to Top