מתכון עבור חביתה עם גבינה Omelet

אני פשוט אוהב לאכול את החביתה הקלה הזו או החביתה הזו לארוחת בוקר. הוא עמוס בגבינה, עגבניות, בצל ירוק, אך ניתן להחליף אותם בקלות במרכיבים אחרים. כמה אהובים אחרים הם תרד, פלפלים, בצל, פטריות וכו'.

מזונות ארוחת בוקר הם אחד הדברים האהובים עלי לאכול במהלך היום, לא רק בבוקר. אין לי בעיה לבשל חביתה לארוחת צהריים או ערב. זוהי ארוחה טעימה דלת פחמימות ועמוסה בטעם.

e commerce מה זה

וחביתות הן כל כך קלות להכנה, אם אני יכול לעשות את זה, אתה יכול לעשות את זה. בואו נתחיל!

שלב 1: אוספים את החומרים

על מנת להכין חביתה אתה צריך רק חופן של מרכיבים. באמת צריך רק ביצים כדי להכין חביתה, אבל הן טעימות הרבה יותר עם דברים אחרים שנוספו.

  • ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • מים
  • גבינה
  • עגבנייה
  • בצל ירוק
  • אפשרויות אחרות כוללות פלפלים, תרד, פטריות וכו'.

כלים

  • מחבת טפלון טובה
  • מרית

שלב 2: איך להכין חביתה או חביתה

התחל בפיצוח הביצים לקערה. בהתאם לגודל המחבת שלך יקבע בכמה ביצים אתה צריך להשתמש. 2 עד 3 ביצים עובדות היטב עבור מחבת בגודל 8 עד 9 אינץ', אתה יכול להשתמש יותר עבור מחבת גדולה יותר.

מוסיפים לביצים את המים והמלח והפלפל ומקציפים אותן. יש אנשים שלא מוסיפים את המלח בשלב זה, אפשר בהחלט להוסיף אותו מאוחר יותר אם תרצו. נראה שיש ויכוח בקרב כמה חוגי אוכלי אוכל מתי להוסיף את המלח.

אם תוסיפו את המלח לביצים עכשיו, ואז תלכו ותחזרו 15 עד 20 דקות מאוחר יותר, הביצים עלולות להפוך כתומות עליכם. אני תמיד פשוט משתמש בהם מיד ואוהב לעשות את זה ככה כי זה מתערבב טוב יותר.

אני לא תמיד מוסיפה את המים, זה אופציונלי, ולפעמים אני משתמש בחלב במקום. הרעיון הוא שהנוזל הופך את הביצים ליותר אווריריות.

קייטרינג בשרי כשר למהדרין לאירועים

שלב 3: איך לבשל חביתה במחבת

הפעל את המבער של הכיריים והגדר את האש לבינונית. קחו מחבת טפלון טובה או מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב והוסיפו לה מעט שמן וחמאה. ברגע שהשמן והחמאה מתחילים לרחוש, זה מוכן ללכת.

יוצקים את הביצים למחבת, היא אמורה להתפשט ולכסות את התחתית. הניחו לו לשבת כמה שניות, ולאחר מכן השתמשו במרית ועברו לקצה החביתה ולאחר מכן מושכים פנימה את הקצה לכיוון המרכז. זווית את המחבת כך שיותר ביצה נוזלית תמלא את הרווח הפתוח בחביתה. המשך לעשות זאת סביב החביתה.

טכניקה זו עוזרת לבשל את כל הביצים הנוזליות. ברגע שכבר אין לכם טונה של נוזלים שזורמת לקצוות, אפשרו לחביתה לשבת ולבשל כ-30 שניות.

סיימו את החביתה על ידי הוספת המילוי האהוב עליכם למחציתה. אני אוהב להשתמש בגבינת צ'דר או ג'ק, עגבניות טריות ובצל ירוק.

לאחר מכן מסירים את התבנית מהכיריים ומביאים אותה לצלחת. הזווינו אותו כך שהחביתה תחליק ואז הזיזו את זווית המחבת כלפי מעלה כך שתתקפל. זוהי חביתה בסגנון מערבי קלאסי. אפשר לשפוך מעליו כל שמן או חמאה מיותרים שיש במחבת אם תרצו.

שלב 4: סיימו את החביתה

עכשיו מסיימים את החביתה איך שרוצים. אני בדרך כלל רק מוסיפה עוד מאותן תוספות. אפשר גם לפזר עוד מלח ופלפל אם רוצים. הקפידו להגיש אותו מיד, כי הם לא כל כך קרים. תהנה!

כמה זמן חביתות מחזיקות?

חביתה אם מאוחסנת בכלי אטום יכולה להחזיק כמה ימים במקרר. ואז פשוט לחמם אותו לכמה שניות במיקרוגל כשאתה רוצה לאכול אותו.

קלוריות: 309 קק"ל

ציוד

  • מחבת טפלון טובה
  • מָרִית

רכיבים

  • ביצים גדולות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • כפיות. מים אופציונלי (10 מ"ל)
  • כפות. גבינת צ'דר מגוררת לא חייבת להיות בדיוק 28 גרם
  • כפות. עגבניה חתוכה לקוביות לא חייבת להיות בדיוק 25 גרם
  • כף. בצל ירוק קצוץ לא חייב להיות בדיוק 6 גרם

הוראות

  • מתחילים בבישול קיצוץ הבצל, העגבניות, גרירת הגבינה וכו'.
  • מניחים מחבת טפלון או מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב על הכיריים כשהחום מוגדר לבינוני. מוסיפים מעט חמאה ושמן למחבת ומניחים לה להתחמם.
  • בזמן שהמחבת מתחממת, טורפים את הביצים בקערה יחד עם קורט מלח ופלפל ומעט מים או חלב.
  • יוצקים את הביצים על התבנית ומניחים לה להתפשט בתחתית. אפשרו לזה להתבשל במשך 15 ללכת 20 שניות ואז הטו מעט את המחבת והשתמשו במרית ומשכו את הצד של החביתה לכיוון האמצע, הנוזל על גבי החביתה יזרום לאזור זה של המחבת ויבשל.

    המשך לעשות זאת עם קצוות אחרים של החביתה עד שלא נשארת הרבה ביצה נוזלית מעל.

    הניחו לזה להתבשל עוד 15 עד 20 שניות ואז הוסיפו את המילוי לצד אחד.

  • הסירו את החביתה מהאש והטו אותה כך שתגלוש כך שמחציתה תהיה על הצלחת, יותר את המחבת למעלה בזווית גבוהה יותר כדי לאפשר לחצי השני של החביתה להתקפל. הוסיפו אותו עם עוד מהמלית, תוספת מלח ופלפל לפי הצורך. מגישים חם, תהנו!

מאמרים קשורים

One Comment

כתיבת תגובה

Back to top button