למה גבינת עיזים לא נמסה? ואיזה גבינות כן נמסות

מדוע גבינות מסוימות נמסות טוב יותר מאחרות? אין דבר משמח יותר מאשר גבינה נמסה מקסימה, אבל לא כל הגבינות נמסות אותו הדבר. אנו חושפים מדוע גבינות מסוימות נמסות ואחרות לא. בנוסף, אנו חולקים רשימה של הגבינות הנמסות האולטימטיביות.

1 תגובות על “למה גבינת עיזים לא נמסה? ואיזה גבינות כן נמסות”

  1. יולובו

    ?

    גבינת עיזים לא נמסת כיוון שהיא מורכבת בעיקר משמנים. שאר הגבינות שלמות כמו גבינת חמאה, גבינת צ'דר, וגבינת קרפסט נמסות בקלות.

כתיבת תגובה

Scroll to Top