איך מכינים לזניה עם גבינות – מתכון קל
איך מכינים לזניה עם גבינות? מתכון לזניה גבינה קלאסי זה עשוי עם גבינת ריקוטה, פרמזן ומוצרלה מה שהופך אותה ללזניה הגבינה האולטימטיבית!
לזניה גבינה סופר קלה
לזניה היא ארוחה כל כך מדהימה. בין אם אתם מכינים אותו למשפחה שלכם או מקפיאים אותו למועד מאוחר יותר, יש להוסיף את מתכון לזניה הגבינה הזה לליין-אפ השבועי שלכם!
לזניה הגבינה שלנו נטולת בשר ועשויה מפחות מ-10 מרכיבים ו-3 גבינות שונות
למה אתה תאהב את זה!
- פחות מ-10 מרכיבים
- משרת קהל
- אולטרה גבינתי
- ידידותי למקפיא
מרכיבים מומלצים
- אטריות לזניה: הקפידו להשתמש באטריות לזניה בסיסיות למתכון הזה, לא מהסוג ללא בישול!
- ביצים: ביצים משמשות ברוטב גבינת הריקוטה כדי לחבר הכל יחד.
- רוטב מרינרה: אנחנו שומרים על דברים פשוטים עם רוטב מרינרה במקום להרתיח רוטב עגבניות תוצרת בית משלך.
- 3 סוגי גבינות: גבינות הדרושות ללזניה גבינה כוללות: גבינת ריקוטה , גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן .
- תבלינים: התבלינים הדרושים למתכון הזה הם פשוטים – תיבול איטלקי , מלח ופלפל.
מהי הגבינה הטובה ביותר ללזניה?
איך מכינים לזניה עם גבינות? סוגי הגבינה הנפוצים ביותר המשמשים בלזניה הם גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן. סוגי גבינה נוספים שניתן להשתמש בהם כוללים:
- גבינת קוטג
- אסיאגו
- רומנו
איך מכינים לזניה גבינה
מכינים אטריות לזניה
הכינו את אטריות הלזניה שלכם לפי החבילה. לאחר מכן, מסננים ושוטפים אותם תחת מים קרים.
מכינים רוטב גבינת ריקוטה
איך מכינים לזניה עם גבינות רוטב – מערבבים גבינת ריקוטה, ביצים, גבינת פרמזן ותיבול.
מכינים לזניה
בתבנית משומנת בגודל 9×13 אינץ', שכבו את אטריות הלזניה, תערובת הריקוטה, גבינת המוצרלה והרוטב. אתה אמור להספיק ל-3 שכבות.
לאפות
מכסים בנייר כסף ואופים ב-350ºF למשך 45 דקות.
שאלות נפוצות על איך מכינים לזניה עם גבינות
איזה סוג גבינות נכנסות ללזניה?
סוגי הגבינה הפופולריים ביותר שנכנסים ללזניה הם גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
כמה שכבות צריך להיות בלזניה?
בדרך כלל ללזניה יש לפחות 3 שכבות של אטריות, אבל בהתאם לגודל המחבת שלך אתה יכול לשכב כמה שאתה רוצה.
אחסון לזניה
שומרים את שאריות הלזניה בכלי אטום במקרר עד 3-5 ימים.
איך להקפיא לזניה
איך מכינים לזניה עם גבינות – הקפאה אם אתם מתכננים להקפיא את הלזניה שלכם למועד מאוחר יותר, אנו ממליצים לאפות אותה בכלי חד פעמי.
- מבשלים לזניה לפי ההוראות בכרטיס המתכון.
- תנו ללזניה להתקרר לחלוטין.
- מכסים אותו בחתיכת נייר כסף וסוגרים היטב.
- להקפיא עד 3 חודשים.
לחימום חוזר: להפשיר את הלזניה לגמרי למשך הלילה במקרר. לאחר מכן, מחממים מחדש בתנור ל-350ºF למשך כ-20 דקות או עד שהוא חם במרכז.