פסטה עם נקניקיות: פסטה עם נקניק ב- 20 דקות

פסטה עם נקניקיות – מתכון פסטה נקניקיות זה מהיר, קל ומלא בטעמים מדהימים. מחבת פסטה נקניקיות של 0 דקות – מתכון זה לנקניקיות ולפסטה היא ארוחת מחבת מהירה וקלה עם טעם מדהים,

מושלמת לארוחות ערב עם המשפחה. נתחים טעימים של נקניק איטלקי משולבים ברוטב שום עגבניות, בצל, פלפלים אדומים, פסטה פנה, בזיליקום וגבינת פרמזן מגולחת לארוחה בריאה ומנחמת. אתה תאהב כל ביס במתכון הפסטה הקל הזה .

רשימת רכיבים למחבת פסטה נקניק

רוטב פסטה עגבניות, בצל ושום עם נתחי נקניק לקצת חומר – מבריק לסטודנטים (וכתרופה להנגאובר)

  • חבילה אחת נקניק איטלקי , 5 או 6 נקניקיות בסך הכל
  • 1 פאונד (450 גרם) פסטה פנה
  • פלפל אדום , פרוס
  • בצל אדום קטן , פרוס
  • 4 שיני שום , קצוצות
  • מלח ופלפל טרי גרוסלפי הטעם
  • עגבניות בשלות גדולות , חתוכות לקוביות
  • 2 כפות עגבנייה מרוסקת
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) מרק ירקות או עוף
  • 1/2 כפית  פלפל צ'ילי גרוס 
  • 1 כפית תיבול איטלקי
  • 2 כפיות זרעי שומר , מרוסקים במכתש
  • בצל ירוק , פרוס, לקישוט
  • בזיליקום טרי קצוץ , לקישוט

שיטה

  • שלב 1

    שים מחבת גדולה של מים לרתיחה.

  • שלב 2

    מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה ומטגנים חתיכות שמנמנות של 8 נקניקיות חזיר על אש גבוהה למדי עד שהן מזהיבות בכל הגוף.

  • שלב 3

    כעת מנמיכים את האש ומוסיפים 1 בצל גדול קצוץ ו-2 שיני שום כתושות, מבשלים אותן עד שהן מתרככות.

  • שלב 4

    מערבבים 1 כפית אבקת צ'ילי ו-400 גרם עגבניות קצוצות עם הנקניקיות, מביאים את הרוטב לרתיחה ואז מנמיכים את האש ונותנים לו לבעבע כ-10 דקות בזמן שמבשלים את הפסטה.

  • שלב 5

    זורקים 300 גרם פסטה למחבת המים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה.

  • שלב 6

    מסננים את הפסטה, ואז מעבירים אותה למחבת עם רוטב הנקניקיות, מערבבים היטב לציפוי. מגישים מיד עם לחם פריך.

    אופיב ב:

1.  להכנת מחבת פסטה נקניקיות : מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה, עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.

2.  מחממים מעט שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים. אתה יכול להוסיף 1/4 כוס (60 מ"ל) מים כדי שהם לא ישחירו וידבקו למחבת . כשהנקניקיות כמעט מבושלות, מעבירים לקרש  חיתוך .

3. באותה מחבת (מסירים מים אך שומרים את החתיכות החומות), מוסיפים 1 כף שמן ומאדים בצל עם זרעי שומר כתושים, פתיתי פלפל צ'ילי כתושים ותיבול איטלקי. מוסיפים את השום, העגבנייה הטחונה וממשיכים לטגן כמה דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. לאחר מכן מוסיפים פלפל חריף וקוביות עגבניות ומבשלים עד שהירקות רכים. מערבבים מרק ומבשלים עוד כדקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.

4. פורסים נקניק לחתיכות של 1/4 או 1/2 אינץ' ומוסיפים חזרה למחבת עם מרכיבים אחרים. מבשלים 5 עד 10 דקות, עד שהנקניקייה מוכנה והרוטב מסמיך.

5. מוסיפים פסטה למחבת ומחממים שוב כמה דקות תוך כדי ערבוב עדין כדי לצפות את הפסטה ברוטב. מקשטים את מחבת הפסטה נקניק בבזיליקום, בצל ירוק קצוץ וגבינת פרמזן. תהנה!

טיפים למתכון מחבת פסטה נקניקיות

מתכון פסטה נקניק זה 20 דקות  הוא מהיר, קל ומשתמש במרכיבים שקל למצוא. זו ארוחת ערב מושלמת של שבוע שטעימה כמו שהגיעה ממסעדה! הנה כמה טיפים להכנת פסטה נקניקיות הטובה ביותר אי פעם:

  • הקפידו לא לדלג על זרעי שומר מכיוון שהם מוסיפים הרבה לטעם המנה.
  • אם אינכם משתמשים בפן, השתמשו בפסטה שמחזיקה היטב את הרוטב, כמו פארפאלה או רוטיני.
  • אתה יכול להשתמש בנקניקיות שונות כדי לגוון את הטעם: נקניקיית עוף או קילבסה הודו מהווים אלטרנטיבות נהדרות.

1 תגובות על “פסטה עם נקניקיות: פסטה עם נקניק ב- 20 דקות”

  1. יואל

    ?! הזה מצוין!

כתיבת תגובה

Scroll to Top