מתכון לקרפ צרפתי עם שוקולד

אני אוהב שוקולד ואני אוהב קרפים . קרפי השוקולד האלה ממש פגעו במקום והם פינוק מתוק מושלם לארוחת בוקר או בראנץ'.

כאשר החשק לשוקולד מכין את הקרפים הללו ומוסיפים מלית תותים ותקבלו שילוב מושלם ואיזון טעמים. מסיבה בפה עם כל ביס. הם סופר קלים להכנה, אם אני יכול לעשות את זה, אתה יכול לעשות את זה.

שלב 1: אוספים את החומרים

כדי להכין את הקרפים המדהימים האלה תזדקק לקומץ מרכיבים:

  • חלב – אני אוהב להשתמש בחלב מלא אבל כל חלב יעבוד כולל חלב שקדים.
  • ביצים
  • סוכר מגורען לבן – הסוכר יוסיף מתיקות לקרפים.
  • קמח – השתמשו בקמח לכל מטרה/רגיל.
  • אבקת קקאו לא ממותקת – הקפידו להשתמש באבקת הקקאו לאפייה ולא באבקת השוקולד Nesquik לחלב שוקולד.
  • מלח – המלח יעזור לאזן את המתיקות ולשפר את הטעם של שאר המרכיבים.

ניהול אתרים

שלב 2: איך להכין קרפ שוקולד

בקערה גדולה מערבבים את החלב, הביצים והסוכר. השתמשו במיקסר ידני או במטרפה וערבבו את החומרים הללו יחד. אתה יכול גם להשתמש בבלנדר אם אתה רוצה.

שלב 3: מנפים את החומרים היבשים

כעת קחו  מסננת והחזיקו אותה מעל הקערה והוסיפו את אבקת הקקאו, הקמח והמלח. ומנפים אותם לתוך הקערה. חשוב לעשות זאת מכיוון שאבקת קקאו נוטה להיות גושים. שוב תערובת עובדת ממש טוב להכנת בלילת הקרפ.

מערבבים את החומרים היבשים עם שאר החומרים ומשלימים את בלילת קרפ השוקולד. השתמשו במרית כדי לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך כדי לוודא שהכל נטמע היטב.

שלב 4: מבשלים את קרפי השוקולד האלה

כעת מחממים את המחבת,  מחבת הקרפ או  מכשיר הקרפ שלך באמצעות חום בינוני עבור המבער. מוסיפים למחבת כף חמאה. אתה יכול גם להשתמש בספריי מטבח אם אתה רוצה. הרימו את המחבת ויוצקים בעזרת מצקת את בלילת קרפ השוקולד למחבת. כוס מדידה עובדת נהדר כדי לקבל את כל אותם הגדלים.

הטו את המחבת ואז סובבו אותה כך שתחתית המחבת תכוסה. אם אתה משתמש במחבת קרפ או במכשיר קרפ אתה יכול להשתמש בכלי עץ קטן כדי לפזר את הבלילה לצורת עיגול.

הניחו לבלילה להתבשל עד שהיא נעשית חיוורת ויבשה במראה העליון. בדרך כלל זה לוקח רק דקה או שתיים. משתמשים במרית והופכים את הקרפ. זה מקל אם בזמן שאתה מרימה אותו עם המרית תופס אותו בעדינות עם האצבעות. הצד השני לוקח רק כ-30 שניות.

לאחר סיום הבישול מוציאים אותו מהמחבת ומניחים על צלחת וממשיכים לבשל את השאר.

שלב 5: תוספות ומילוי לקרפ שוקולד

יש כל כך הרבה תוספות שונות שתוכלו להשתמש בהן עם קרפי השוקולד האלה. כמה מהאהובים עלי הם בננות, קצפת, תותים ורוטב תותים תוצרת בית . אפשר להניח את המילוי באמצע ולגלגל אותם, או לקפל אותם לצורת פאי.

עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לצלול ישר פנימה ולזלול את הקרפים האלה.

איך אני מאחסן את קרפי השוקולד?

שכבו את הקרפים בנייר שעווה בין כל קרפ ואחסנו במקרר למשך 4 עד 5 ימים. אפשר גם לשים אותם בשקית זיפלוק ולהקפיא אותם לכמה חודשים.

ציוד

  • מחבת/מחבת או קרפ
  • מרית
  • קערה
  • מיקסר ידני או בלנדר
  • מסנן

תפריט קייטרינג לשבת

רכיבים

  • כוס חלב מלא, 2%, 1% שקדים וכו' (250 מ"ל)
  • ביצים גדולות
  • 3 עד 4 כפות. סוכר לבן 38 עד 50 גרם
  • 3/4 כוס קמח רגיל לכל מטרה (96 גרם)
  • 3 עד 4 כפות. אבקת קקאו לא ממותק 24 עד 32 גרם
  • קורט מלח שולחן
  • חמאה למחבת או ספריי מטבח

הוראות

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב והסוכר. השתמשו במטרפה, במיקסר ידני או בבלנדר כדי לערבב את החומרים.
  • משתמשים במסננת ומוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומנפים את החומרים היבשים לקערה. לאחר מכן השתמשו במטרפה, במיקסר הידני ובבלנדר וערבבו את החומרים היבשים והשלימו את בלילת קרפ השוקולד. מוסיפים עוד חלב לפי הצורך כדי לדלל את הבלילה.
  • מחממים מחבת, מחבת קרפ או מכשיר קרפ על אש בינונית. מוסיפים חמאה או ספריי מטבח. השתמשו במצקת או בכוס מדידה ויוצקים מעט בלילת קרפ למחבת. הטו את המחבת והופכים אותה כך שהבלילה מכסה את התחתית.
  • מבשלים את הקרפ במשך דקה או שתיים בצד הראשון עד שהוא מקבל יבש ומראה חיוור. לאחר מכן הפכו את הקרפ בעזרת מרית ואפשרו לו להתבשל עוד 30 שניות בערך בצד זה. מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת ומבשלים את השאר.
  • הוסף את כל המילוי והתוספות שאתה אוהב. למשל תותים, בננות, קצפת, אבקת סוכר וכו' אפשר לשים את המילוי באמצע ולגלגל, או לקפל לצורת פרוסת פאי. תהנה!

מאמרים קשורים

One Comment

כתיבת תגובה

Back to top button