מתכון לבלונדיז שוקולד לבן Blondies

הגיע הזמן ללמוד איך לעשות בלונדיז שוקולד לבן Blondies. אם אתם לא מכירים בלונדיניות, הן בעצם הכלאה בין עוגיית שוקולד צ'יפס לבראוניז.

אבל במציאות הם באמת רק בר עוגיות אחד גדול, חחח. המרכיבים די זהים לעוגיות, אבל הם קצת יותר דביקים. אם אתה אוהב עוגיות ובראוניז אתה חייב לנסות את אלה. הם כל כך טעימים וקלים להכנה. אם אני יכול לעשות את זה, אתה יכול לעשות את זה. בואו נתחיל לאפות!

שלב 1: אוספים את החומרים

כדי להכין בלונדיניות בבית אתה צריך כמה מרכיבים שקל למצוא:

  • ביצה
  • חמאה – מרוככת, מלוחה או לא מלוחה
  • סוכר חום
  • סוכר
  • תמצית וניל
  • קמח
  • מלח
  • אגוזי פקאן או אגוזי מלך
  • שוקולד צ'יפס לבן

שלב 2: איך להכין בלונדיניות ביתיות קלות

התחל בחימום מראש של התנור ל-350 F/176 C. בקערה גדולה, קרם יחד את החמאה, הביצה, הסוכר החום והסוכר הלבן, כמו גם את תמצית הווניל באמצעות מיקסר ידני או מיקסר. מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך בעזרת מרית.

שלב 3: מערבבים פנימה את הקמח והמלח

בקערה נפרדת טורפים יחד את הקמח והמלח או פשוט מוסיפים את שניהם ישר לקערת בלילת הבלונדי. שימו לב שאין אבקת אפייה או סודה לשתייה במתכון הזה. אם כי אתה יכול להוסיף מעט אבקת אפייה אם תרצה. אני אף פעם לא עושה זאת.

מערבבים פנימה את תערובת הקמח לחלוטין ומגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך. לאחר מכן מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס הלבן ואת אגוזי הפקאן הקצוצים או אגוזי המלך. מקפלים אותם לתוך בצק הבלונדי עד שהם מתאחדים היטב. העקביות תיראה פחות או יותר כמו בצק עוגיות או בלילת בראוניז.

תתנגד לדחף לאכול כף ממנה, אתה יודע בגלל כל עניין הביצים הגולמיות שם. או שלא, אני לא אשקר כי ידוע לי שאני אוכל את הבצק חי מדי פעם.

שלב 4: אופים את הבלונדיז

לאחר מכן, משמנים תבנית אפייה בגודל 8×8 אינץ' עם קיצור או מרססים אותה בתרסיס בישול. כעת מפזרים באופן שווה את בצק הבלונדיז/בלילה לתבנית. אופים אותו על המדף האמצעי במשך 25 עד 35 דקות, עד שהוא מקבל חום זהוב יפה מלמעלה.

האמצע עשוי להיות קצת דביק וזה מדהים, ובדיוק איך אני אוהב אותם. אפשר בהחלט לאפות אותו עוד קצת אם תרצו. אם החלק העליון מקבל חום מדי, מכסים אותו בנייר אלומיניום.

לאחר שהתבנית יוצאת מהתנור אפשר לה להתקרר לחלוטין לפני שחותכים לבלונדי, כדי ליצור בלונדיניות מרובעות קטנות יותר.

אני בדרך כלל חותך אותו ל-12 ריבועים שווים בגודלם. הגיע הזמן לחפור ולאכול אחד! הם כל כך פשוטים להכנה וסופר טעימים. תהנה!

כמה זמן בלונדיניות מחזיקות מעמד?

אם אתה מאחסן את הבלונדיניות בשקית זיפלוק או בכלי אטום בטמפרטורת החדר, הן יחזיקו מעמד 3 עד 4 ימים או עד שבוע במקרר. אתה יכול גם פשוט להקפיא אותם מה שיוסיף כמה חודשים לחיי המדף.

ציוד

  • מערבל ידני
  • כף עץ
  • מרית
  • מחבת 8×8
  • ספריי למטבח

רכיבים

  • ביצה גדולה
  • 1/2 כוס חמאה לא מלוחה מרוככת או מומסת (113 גרם) (ניתן להשתמש במלח, אך הפחיתו את כמות מלח השולחן שהוספת ב-1/4 כפית.)
  • 3/4 כוס סוכר חום ארוז 150 גרם
  • 1/4 כוס סוכר לבן 50 גרם
  • כפית. תמצית וניל 4 מ"ל
  • כוס קמח לכל מטרה 120 גרם
  • 1/2 כפית. מלח שולחן 2 גרם
  • 2/3 כוס אגוזי פקאן או אגוזי מלך 85 גרם
  • 2/3 כוס שוקולד צ'יפס לבן 115 גרם

הוראות

  • מחממים את התנור ל-350 F/176 C. בקערה גדולה קרמי יחד את הביצה, החמאה, הסוכר החום, תמצית הווניל והסוכר הלבן במיקסר ידני או במיקסר.
  • מקציפים יחד את הקמח והמלח ולאחר מכן מוסיפים אותו לבלילה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מקפלים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס הלבן. משמנים תבנית אפייה בגודל 8×8 עם קיצור או השתמשו בספריי בישול. מרססים בצורה אחידה את בלילת/בצק הבלונדיז לתוך המחבת. אופים במיקום האמצעי במשך 25 עד 35 דקות עד להזהבה מלמעלה ומעט דביק באמצע. אתה יכול להשתמש בנייר אלומיניום בחלק העליון אם הוא מקבל חום מדי.
  • לאחר היציאה מהתנור, הניחו להם להתקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני שחותכים אליו ומגישים. תהנה!

מאמרים קשורים

One Comment

כתיבת תגובה

Back to top button