מתכון עבור קינוח סקוצ'רו Scotcheroos

הגיע הזמן ללמוד איך להכין סקוצ'רו עם המתכון הביתי הקל הזה. אם אתה חובב שוקולד, חמאת בוטנים, פאדג' ואורז קריספיז, אתה תאהב את הסקוטצ'רו האלה!

סקוצ'רו הם מעין פינוק רייס קריספיז, ללא מרשמלו, ומכוסה בשוקולד מומס. שבבי החמאה שבו הופכים אותם לאלוהיים. הם הוצגו על ידי קלוג'ס באמצע שנות ה-60 והמתכון הודפס על קופסת ה-Rice Krispies.

הפינוק הטעים הזה ללא אפייה הוא כל כך מדהים ודורש רק 6 מרכיבים. הם סופר פשוטים להכנה אם אני יכול לעשות את זה, אתה יכול לעשות את זה. בואו נתחיל!

שלב 1: אוספים את החומרים

כדי להכין את הסקוטצ'רו המדהימים האלה, אתה צריך רק חופן של מרכיבים שקל למצוא:

  • סוכר
  • סירופ תירס
  • חמאת בוטנים – אתה יכול להשתמש במתכון שנקנה בחנות
  • Rice Krispies – אפשר להשתמש גם בדגני אורז פריכים גנרי, זה לא חייב להיות קלוג'ס.
  • שוקולד צ'יפס חצי מתוק – אפשר להשתמש גם בחטיפי שוקולד.
  • צ'יפס חמאה – הכוכב של המתכון הזה. אתה יכול לקבל סקוצ'רו בלי צ'יפס החמאה!

כלים

  • כלי מטבח
  • מרית
  • כף
  • נייר פרגמנט או ספריי בישול

שלב 1: איך להכין סקוצ'רו

פינוק זה הוא פינוק ללא אפייה אולם אנחנו עדיין צריכים להשתמש במבער כדי להמיס את הסוכר. מוסיפים את הסוכר הלבן ואת סירופ התירס לסיר בינוני ומניחים אותו על המבער. כוונו את האש לחום בינוני.

מערבבים כשהתערובת מתחממת והסוכר נמס. המשיכו לחמם אותו עד שהוא רותח. ברגע שזה רותח אפשר לו לרתוח במשך 15 עד 20 שניות ואז מסירים אותו מהאש.

מוסיפים מיד את כל חמאת הבוטנים ומערבבים אותה פנימה עד שהיא נמסה והתערובת חלקה. זה מאוד דומה לאופן שבו אני מכין פאדג' חמאת בוטנים

כעת יוצקים את תערובת חמאת הבוטנים על פני קערה גדולה של דגני רייס קריספיז או דגני אורז פריכים. בדומה להכנת פינוקי רייס קריספיז . עובדים במהירות, מערבבים פנימה את תערובת חמאת הבוטנים עם הדגנים עד שהכל מתאחד. זה מתקבע די מהר, אז תעבוד מהר!

כעת יוצקים את בסיס Scotcheroos Rice Krispies לתבנית אפייה בגודל 9×13 אינץ' מרופדת בנייר פרגמנט או רוססה בתרסיס בישול. פזרו אותו באופן שווה וארוזו אותו בחוזקה. שוב, מאוד דומה להכנת פינוקי רייס קריספיז.

פשוט השאר את התבנית שם ואפשר לבסיס להתחיל להתקרר בזמן שאתה מכין את ציפוי השוקולד.

שלב 3: ממיסים את השוקולד והשבבי חמאה

עכשיו הגיע הזמן להמיס את השוקולד צ'יפס וצ'יפס החמאה. ישנן כמה דרכים להמיס את השוקולד. בדרך כלל אני עושה את זה בקערה מתאימה למיקרוגל במיקרוגל. מחממים במשך 30 שניות, ואז מערבבים, מחממים במשך 30 שניות, מערבבים וכו', עד שהוא יפה ונמס.

או שאתה יכול להשתמש בשיטת הבישול הכפול כמו בתמונה. קחו סיר קטן והוסיפו מים בעומק של סנטימטר. הנח אותו על מבער הכיריים שלך או כמובן שאתה יכול להשתמש בצלחת חמה אם יש לך את זה. כוונו את האש לבינונית.

מניחים מעל קערת פיירקס או מתכת גדולה יותר. כשהמים מתחממים האדים יפגעו בתחתית הקערה, יחממו אותה וכן ימיס בעדינות את השוקולד. הקפידו לערבב את השוקולד מדי פעם.

יוצקים את השוקולד המומס על התבנית של בסיס סקוצ'רוס. לפזר אותו באופן שווה. נסה את המתכון כמו שהוא קודם, ואז מאוחר יותר אם אתה רוצה בסיס שוקולד עבה יותר מלמעלה אתה יכול להמיס עוד שוקולד צ'יפס וצ'יפס חמאה. ובהחלט אפשר להשתמש בטעמים אחרים של שוקולד אם תרצו. זה לגמרי תלוי בך.

תנו למחבת להתקרר, כנראה שהיא עדיין תהיה חמה. לאחר 20 עד 30 דקות הוא יכול להיכנס למקרר למשך 45 דקות עד שעה כדי שיתייצב לחלוטין.

שלב 4: חותכים ומגישים את הסקוצ'רו הביתיים האלה

לאחר שהשוקולד התייצב הגיע הזמן לצלול לתוך הפינוקים הטעימים האלה. משוך כלפי מעלה את דפנות נייר הפרגמנט כדי להסיר את כולו מהתבנית, אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש בנייר אפייה, זה יוצא סופר קל. לאחר מכן חתכו אותו לריבועים, בכל גודל שתרצו. אתה אמור להיות מסוגל לקבל 32 עד 36 ריבועים או יותר. תהנה!

כמה זמן מחזיקים סקוצ'רו?

אם מאוחסנים בכלי אטום הם יישארו טריים כמה ימים בטמפרטורת החדר. או אחסן אותם במקרר למשך 5 עד 6 ימים. אם כן, אפשרו להם להגיע לטמפ' החדר לפני שאוכלים אותם, אחרת יהיה להם קצת יותר קשה לנגוס.

ציוד

  • כְּלֵי מִטְבָּח
  • כַּדוֹרֶת
  • מָרִית
  • כף
  • נייר פרגמנט או ספריי בישול

רכיבים

  • כוס סוכר לבן 200 גרם
  • כוס סירופ תירס 340 גרם
  • כוס חמאת בוטנים 240 גרם
  • כוסות אורז פריך/רייס קריספיז 164 גרם
  • כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק 170 גרם
  • כוס צ'יפס חמאה 170 גרם

הוראות

  • מרפדים תבנית בגודל 9×13 אינץ' בנייר אפייה או מרססים אותה בתרסיס בישול.
  • מוסיפים את הסוכר וסירופ התירס לסיר בינוני. מעבירים את המבער לחום בינוני וממיסים את הסוכר. מערבבים את התערובת ומחממים אותה עד לרתיחה. לאחר רתיחה אפשר לו להמשיך לרתוח במשך 20 שניות לערך ואז להסיר אותו מהאש.
  • מוסיפים מיד את חמאת הבוטנים ומערבבים עד שהיא נמסה והתערובת חלקה.
  • יוצקים את תערובת חמאת הבוטנים על קערה גדולה של דגני ה-Rice Krispies, מערבבים לאיחוד. עבוד מהר, כי זה מתקבע די מהר. לאחר מכן יוצקים אותו למחבת ומפזרים אותו בצורה אחידה ולוחצים אותו בחוזקה.
  • ממיסים את השוקולד והשבבי חמאה במיקרוגל או על הכיריים בשיטת הדוד הכפול. אם משתמשים במיקרוגל, השתמשו בקערה המתאימה למיקרוגל והשתמשו בפרצים של 30 שניות ואז מערבבים, עד להמסה.

    לשיטת הדוד הכפול, מוסיפים סיר עם כסנטימטר מים למבער, מכוונים את האש לבינונית. מניחים קערת פיירקס או מתכת גדולה יותר על הסיר, ומוסיפים את השוקולד צ'יפס והחמאה, מערבבים מעת לעת עד להמסה.

  • יוצקים את השוקולד המומס על התבנית ומפזרים אותו בצורה אחידה בעזרת מרית. הניחו למחבת להתקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני שמכניסים אותה למקרר להתקרר ומתייצב למשך כ-45 דקות עד שעה.
  • לאחר התייצבות, הוציאו את התבנית מהמקרר, מושכים את נייר הפרגמנט ומסירים את הפינוק ואז חותכים אותו לריבועים. תהנה!

כתיבת תגובה

Scroll to Top