מתכון בריגדירו (Brigadeiro) ממתק ברזילאי

מתכון הבריגדיירו הביתי הטעים הזה רך ומלא בטעם שוקולד. וזה דורש רק שלושה מרכיבים כדי להכין!

מה זה בריגדירו? זהו פינוק שוקולד ברזילאי מסורתי או ממתק שפופולרי מאוד לימי הולדת, אבל הוא עשוי בכל עת של השנה.

יש כל כך הרבה וריאציות של שפריצים שאפשר לקשט אותם איתם והם מפוצצים בטעם. זה סוג של כמהין שוקולד. השם מגיע מהבריגדיר אדוארדו גומס וצבר פופולריות באמצע שנות הארבעים עד סוף המאה הקודמת.

זה מעדן שוקולד פשוט וטעים להכנה, אם אני יכול, אתה יכול לעשות את זה. בואו נתחיל!

שלב 1: אוספים את החומרים

Brigadeiro עשוי רק עם שלושת המרכיבים הבסיסיים הללו, ולאחר מכן מכוסה בתוספות אם רוצים.

  • חמאה
  • חלב מרוכז ממותק
  • אבקת קקאו לא מסוכרת

תוספות (לא חובה)

  • פצפוצי שוקולד
  • פתיתי קוקוס
  • אגוזים

שלב 2: איך מכינים בריגדירו תוצרת בית

מתחילים בהוספת סיר טפלון לכיריים ומכוונים את המבער לחום בינוני-נמוך. מוסיפים את החמאה ומניחים לה להמס.

לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים פנימה את כל החלב המרוכז הממותק. עכשיו הזמן לערבב. אתה תעשה הרבה ערבוב. מנקודה זו ואילך תערבבו במשך כ-15 עד 20 דקות.

שלב 3: זמן אבקת קקאו

תוך כדי ערבוב מנפים פנימה את אבקת הקקאו. אפשר גם לנפות את אבקת הקקאו לפני כן. זה עוזר לשבור כל גושים. המשיכו לערבב ולשלב את אבקת הקקאו הזו.

אם אתה מפסיק לערבב הוא נוטה להישרף, ואתה בהחלט לא רוצה את זה. מערבבים, מערבבים מערבבים. לאחר זמן מה הוא יתחיל להתעבות.

איך תדעו מתי הממתק הבריגדיירו מוכן?

הדרך שבה אתה אומר שהוא מוכן היא כאשר אתה מגרד את תחתית הסיר, זה יוצר חריץ בשוקולד, וקירות השוקולד נשארים במקום ורק מעט נראות לכיוון המרכז.

עכשיו זה מוכן ליציאה.

שלב 4: צלחו אותו!

יוצקים את ממתק הבריגדיירו על צלחת ומחליקים אותו עד שהוא אחיד. תנו לו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מניחים את הצלחת במקרר למשך 30 דקות לפחות. אתה יכול גם לאכול את זה כמו שהוא חם.

או להגיש אותו כמו גנאש עם קצת גלידה או לטפטף אותו על עוגה.

שלב 5: איך להכין כדורי בריגדירו

לאחר שהצלחת יוצאת מהמקרר וממתקי השוקולד התייצבו הגיע הזמן ליצור את הכדורים. קח קצת חמאה ושפשף אותה על הידיים. ודא שהידיים שלך נקיות!

השתמשו בכף וגרדו מעט שוקולד והכניסו אותו לידיים ואז גלגלו לכדור. טובלים את הכדור בספינבל לבחירתכם אם תרצו. ספרי שוקולד הם התוספות המסורתיות לשימוש. אפשר גם לטבול ולגלגל אותם בפתיתי קוקוס או אגוזים.

מניחים אותם בכוס מיני מאפין מנייר ולאחר מכן לאחר שסיימתם, החזירו אותם למקרר למשך 15 עד 20 דקות כדי להתמצק.

עכשיו הגיע הזמן להגיש את הבריגדיירו הטעים והטעים תוצרת בית. תהנה!

כמה זמן מחזיקים מח"טים?

הם יחזיקו עד 3 ימים בטמפרטורת החדר או כשבוע במקרר.

האם אני יכול להשתמש בשוקולד צ'יפס או חטיפי שוקולד להכנת בריגאדרו?

כן, אתה בהחלט יכול! השתמשו בשוקולד מריר או מתוק למחצה, כמו המותג Godiva או Ghiradelli. אפילו מותג החנות יעבוד. זה עובד נהדר אם אין לך אבקת קקאו.

ציוד

  • סיר טפלון (אני משתמש בתנור ההולנדי שלי. אתה יכול להשתמש בכל סיר באמת.)
  • מרית או כף עץ
  • כוסות נייר
  • צלחת

רכיבים

  • כפות. חמאה לא מלוחה או מלוחה (28 גרם)
  • 1 קופסת 14 גרם חלב מרוכז ממותק 396 גרם
  • 1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותק 32 גרם או 1/2 כוס אבקת חלב שוקולד (50 גרם)
  • פצפוצי שוקולד
  • פתיתי קוקוס
  • אֱגוֹזִים

הוראות

  • מניחים סיר גדול ללא דבק על הכיריים ומכוונים את האש לבינונית-נמוכה.
  • מוסיפים את החמאה וממיסים אותה. לאחר מכן מוסיפים פנימה את החלב המרוכז הממותק. מתחילים לערבב וממשיכים לערבב כל הזמן עד שתערובת השוקולד בריגדירו מוכנה.
  • מנפים את אבקת הקקאו לסיר או מנפים אותה לקערה לפני כן. מוסיפים אותו מעט בכל פעם תוך כדי ערבוב עד שהכל נטמע.
  • המשיכו לערבב במשך 15 עד 20 דקות. זה יתחיל להיות סמיך יותר ויותר. המשיכו לערבב עד שכאשר אתם מורידים את הכף לאורך התחתית, החריץ שהוא עושה מחזיק את צורתו, ואז קירות השוקולד בקושי מתגנבים בחזרה למקומם. זה נעשה. אפשר להגיש אותו חם או למזוג אותו על עוגה או להמשיך לשלבים הבאים.
  • מסירים מהאש ויוצקים על צלחת ומורחים על תחתית הצלחת. לאחר מכן מצננים את הצלחת במקרר למשך 30 דקות לפחות.
  • מוציאים את הצלחת מהמקרר. הוסיפו מעט חמאה לידיים הנקיות וגרפו מעט מהממתקים בעזרת כפית. מגלגלים אותו לכדור ואז מגלגלים אותו לתוך השפריצים לבחירתכם. מניחים אותו לתוך כוס מאפינס מיני ואז מסיימים את השאר.
  • מחזירים את צלחת הבריגדירוס למקרר ומצננים אותם במשך 15 עד 20 דקות. הגיע הזמן לשרת אותם. תהנה!

מאמרים קשורים

One Comment

כתיבת תגובה

Back to top button